'Konya'da uçak düştü' iddialarına valilikten açıklama

'Konya'da uçak düştü' iddialarına valilikten açıklama

Konya Valiliği’nden sosyal medyada gündem olan patlama sesine ilişkin yapılan açıklamada, “Uçak Düşmesi ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmamıştır” denildi.

Konya Valiliği, akşam saatlerinde Ahırlı ilçesi Akkisse Mahallesi'nde endişe yaratan patlama sesinin, sosyal medyada uçak düştüğü yönünde paylaşımlar yapılması üzerine açıklama yaptı.  Valilik açıklamasında ''Yapılan araştırmada Uçak Düşmesi ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmamıştır'' ifadeleri yer aldı.  

VALİLİK: İDDİALAR ASILSIZ 

Akşam saatlerinde duyulan patlama sesinin ardından jandarma bölgede arama başlattı. Ancak herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Konya Valiliği tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada iddiaların asılsız olduğunu bildirdi. Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:   

''10 Kasım 2020 tarihinde; Medyaya yansıyan 'Konya Akkisse'deki Patlamanın Nedeni Uçak Düşmesi Mi?' başlığıyla verilen habere ilişkin yapılan araştırmada uçak düşmesi ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmamıştır." 

konya-valilig-i.jpgkonya-valilig-i.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN