Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı - Son dakika darbe haberleri

Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı - Son dakika darbe haberleri

FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, bir kısım askeri ve kamu personeli ile iştirak ettiği darbe teşebbüsüne ilişkin Türk Ceza Kanununun (TCK) 309, 312. ve 314. maddeleri uyarınca başlattığı soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında Diyarbakır'da gözaltına alınan 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz, savcılıkta ifade işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

DİYARBAKIR/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN