26 Aralık koronavirüs tablosu: 173 vefat, 20 bin 138 yeni vaka

26 Aralık koronavirüs tablosu: 173 vefat, 20 bin 138 yeni vaka

Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre, can kaybı 173 vaka sayısı 20 bin 138 olarak gerçekleşti. İşte, koronavirüs son gelişmeler ve 26 Aralık 2021 günlük tablo...

Sağlık Bakanlığı 26 Aralık koronavirüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 20 bin 138 yeni vaka tespit edilirken, 173 kişi hayatını kaybetti.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Omicron varyantının ülkemizde de yayılmaya başladığı bilgisini dün kamuoyuyla paylaştık. Tedbirlere özenle uymak ve önemi artan hatırlatma dozunu aksatmadan yaptırmak gerektiği uyarımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Şartları lehimize çevirmek konusunda hepimiz tecrübe sahibiyiz." dedi.

2 DOZ AŞILAMADA İLK SIRADA ORDU VAR

Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı haritada, 2. doz aşılamada hedef nüfusun yüzde 75 ve üzerinin aşılandığı iller mavi renkle gösteriliyor. Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs verilerine ilişkin yayınladığı tabloda yer alan bilgilere göre; 2. doz aşılamada yüzde 85,9 aşılama oranıyla Ordu birinci sırada yer alıyor. Yüzde 58.9 aşılama oranı ile Şanlıurfa ise son sırada bulunuyor.

fhi-d-yx0ayu1u1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN