Son dakika! Bakan Koca, illerde göre vaka sayılarını açıkladı

Son dakika! Bakan Koca, illerde göre vaka sayılarını açıkladı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca, 17-23 Nisan arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. 17-23 Nisan haftasında her 100 binde haftalık vaka sayıları İstanbul’da 854,75 Ankara’da 567,88 İzmir’de 335,09, Antalya 324.57 olarak açıklandı. 

Vaka sayısı en yüksek iller İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Kırklareli oldu. 

Vaka sayısı en düşük iller arasında ise Şırnak, Mardin, Şanlıurfa, Van, ve Siirt yer aldı.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren insidans haritamızı aşağıda görebilirsiniz. Tedbir ve kısıtlamalar etkisini daha çok gösterecek” dedi. 

“EVİMİZ EN GÜVENLİ KALEMİZ” 

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı ikinci bir açıklamada ise, “Evimiz en güvenli kalemiz. Bir süre mücadeleyi evimizden sürdüreceğiz. Bu fedakarlığın sonu bayram olsun” ifadelerini kullandı. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN