Kovid-19 hastasını ziyaret eden 4 kişi koronavirüse yakalandı

Kovid-19 hastasını ziyaret eden 4 kişi koronavirüse yakalandı

Kocaeli'de Kovid-19 testi pozitif çıkan hastayı ziyaret eden 4 kişi koronavirüse (corona virüs) yakalandı. Mahalle muhtarı Mehmet Elmacı, Kovid-19 vakaların sağlık durumunun iyi olduğunu, evlerinin karantinaya alındığını söyledi.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde Kovid-19 hastasını ziyaret eden 4 kişide koronavirüs tespit edildi

Rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi gören N.B. isimli bir kişi tedavisinin ardından taburcu oldu. Tekrar rahatsızlanarak hastaneye giden N.B.'ye yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. N.B.'nin eşi F.B. ve aynı mahallede yaşayan kızı S.S.'nin de yapılan test sonuçları pozitif çıktı.

4 KİŞİ DAHA KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ

Daha sonra koronavirüs sonuçları pozitif çıkan vakalarla temasa geçtiği belirlenen kişilere de koronavirüs testi yapıldı.

N.B. ve kızı S. S.'yi ziyaret ettiği belirlenen 4 kişinin yapılan koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Vakalar çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

"KARANTİNA ALTINA ALINDILAR"

Konu ile ilgili konuşan Karaağaç Mahallesi Muhtarı Mehmet Elmacı, vakaların sağlık durumlarının iyi olduğunu ve evlerinin karantinaya alındığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN