Krasnodar hangi ülkenin takımı? İşte Trabzonspor’un rakibi Krasnodar’ın tarihi

Krasnodar hangi ülkenin takımı? İşte Trabzonspor’un rakibi Krasnodar’ın tarihi

Trabzonspor, bu akşam Krasnodar ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler Trabzonspor maçı öncesi Krasnodar’ın hangi ülkenin takımı olduğunu merak ediyor. Peki Krasnodar hangi ülkenin takımı? İşte tüm detaylar…

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında Krasnodar ekibini konuk edecek. Maça saatler kala futbolseverler arama motorlarında Krasnodar’ın hangi ülkenin takımı olduğunu arıyor. Peki Krasnodar hangi ülkenin takımı? Bilmeniz gereken her şey karar.com’da…

HANGİ ÜLKENİN TAKIMI?

Trabzonspor ile bu akşam karşı karşıya gelecek olan Krasnodar, bir Rus takımı. Krasnodar şu ana kadar Trabzonspor ile hiç mücadele etmedi. Türkiye'den en son Avrupa Ligi mücadelesinde Fenerbahçe ile karşılaşmış ve bu karşılaşma kapsamında temsilcimizi 1-1 ve 1-0'lık skorlarla elemişti. Krasnodar, 2008 yılında kurulmuş ve UEFA sıralamasında üst sıralarda yer almayı başarmıştır. Krasnodar'ın en golcü oyuncuları, şu ana kadar 5'er gol atan Syuleimanov, Ignatyev'dir.

19-10/24/basliksiza-9.jpg

TRABZONSPOR KRASNODAR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Medical Park Stadı’nda saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı, Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Harald Lechner yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1’den yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi anbean fanatik.com.tr'de olacak.

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Sosa, Doğan, Abdulkadir Parmak, Sturridge, Nwakaeme, Sörloth

Krasnodar: Safonov, Martinovich, Spajic, Petrov, Olsson, Younes, Vilhena, Stotskiy, Suleymanov, Ari, Berg 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN