Alâeddin Yavaşça’nın şarkıları AKM’de söylenecek

Alâeddin Yavaşça’nın şarkıları AKM’de söylenecek

Bir süre önce aramızdan ayrılan Türk müziğinin üstâdı Prof. Dr. Alâeddin Yavaşca, doğum günü haftasında 6 Mart Çarşamba saat 20.00’da AKM Tiyatro Salonunda düzenlenecek konserle anılacak.

Yorumculuğu ve besteleriyle unutulmazlar arasında yer alan ve bir süre önce aramızdan ayrılan Türk müziğinin üstâdı Prof. Dr. Alâeddin Yavaşca, doğum günü haftasında 6 Mart Çarşamba saat 20.00’da AKM Tiyatro Salonunda düzenlenecek konserle anılacak.

Güzel Sanatlar Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Alaeddin Yavaşça Anma Konseri’, İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu tarafından, Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Ahmet Özhan’ın konuk sanatçı olarak katılımıyla icra edilecek.

Yavaşça’nın hafızalara kazınan 18 eserinin seslendirileceği konserin detayları ‘akmistanbul.gov.tr’ adresinden görülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN