Avatar 2 eleştirmenlerden tam not aldı

Avatar 2 eleştirmenlerden tam not aldı

Uzun bir süredir milyonlarca izleyicisinin büyük bir heyecan ile beklediği Avatar 2 sonunda geri dönüyor. Önümüzdeki hafta tüm dünyada aynı anda vizyona girecek olan film için dünyaca ünlü eleştirmenlerden de yorumlar geldi.

Milyonlarca kişinin tüm dünyada büyük bir merak ile beklediği Avatar serisinin ikinci filmi ‘Avatar: The Way of Water‘ 13 yılın ardından beyaz perdeye geri dönüyor. Önümüzdeki hafta tüm dünyada aynı anda vizyona girecek film, Londra’daki dünya prömiyerinde de eleştirmenlerden tam not aldı.

James Cameron imzalı film için eleştirmenlerden ilk yorumlar geldi. En yaygın eleştiri; İlk filme göre daha zayıf olması oldu.

İşte dünyanın önde gelen eleştirmenlerinde Avatar: The Way of Water için ilk yorumlar:

JAKE HAMİLTON

"İlk Avatar’ı ‘beğenen‘ ama ‘bayılmayan‘ biri olarak size şunu söyleyeyim: ‘Avatar: Suyun Yolu’ beni benden aldı. Görsellerde, hikaye anlatımında ve performanslarda son derece üstün olan devam filmi, tüm çalışma süresi boyunca ağzımı açık bıraktı. James Cameron, devam filmlerinin ‘Tanrı’sıdır."

SCOTT MANTZ

Hayatımda gördüğüm en inanılmaz görsel efektlerle nefes kesecek kadar güzel. Hikayenin kendisi ilkinden daha zayıf, 3 saat 10 dakikayla biraz uzatılmış gibi. Ancak harika bir seyir zevki sunuyor, son bir saat harika.

KEVİN L. LEE

James Cameron şu ana kadar üç tane en iyi devam filmi yaptı. ‘Avatar: Suyun Yolu’ inanılmaz. Efektler ve aksiyon, evet, nefes kesici. Ama bu kez kalp hikayede atıyor. Daha kişisel, karmaşık, duygusal. Vay canına, gerçekten yükseliyor.

BRANDON DAVİS

3 saatten uzun, hem tatmin edici hem de kalbi ısıtıyor. Bittiğinde üçüncüsünü izlemek istiyorsunuz. Sürekli bir görsel şölen ve hızla akan yaratıcı oyunlar var ama buna rağmen asla sıkıcı değil. Genel olarak beğendi.

BİLGE EBİRİ

James Cameron’ın en tatlı, en nazik, en kişisel filmi olabilir. Muhtemelen aynı zamanda en duygusalı. En büyük hitlerine göndermeler var ama çok da samimi.

MİKE RYAN

Evet, olası bir bahiste asla James Cameron’a karşı oy kullanmayın. Abartmamaya çalışıyorum ama teknik ve görsel açıdan hiç böyle bir şey görmemiştim. Çok kuvvetli. Belki de fazla kuvvetli. Bazen bir Pandora balığına bakarken olay örgüsünü kaçırıyordum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN