Avatar: Suyun Yolu'ndan rekor üstüne rekor! Tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasına girdi

Avatar: Suyun Yolu'ndan rekor üstüne rekor! Tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasına girdi

Avatar’ın merakla beklenen devam filmi Avatar: Suyun Yolu, 'en hızlı 1 milyar dolar hasılata ulaşan film' olma unvanını elde etmesinin ardından bir rekora daha imza atarak, 2022'nin en çok hasılatını elde eden Top Gun: Maverick filmini geçip 'tüm zamanların en çok hasılat yapan' 10. filmi oldu.

Vizyona girdiği 2009 yılında büyük ses getiren ve "dünyanın en çok hasılat yapan filmi" unvanını hala elinde bulunduran 'Avatar'ın uzun süredir beklenen devam filmi 'Avatar: Suyun Yolu' izleyiciyle buluştu. 13 yıl aradan sonra görsel efektleriyle hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not alan film, tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasına girdi.

Dünya çapında 1,5 milyon dolar hasılat elde eden film, tüm zamanların en çok hasılat yapan 10 filminden biri oldu. Film, Top Gun: Maverick ve Furious 7 filmlerini geçerek 10. sıraya yerleşti.

AVENGERS'I GEÇMESİ BEKLENİYOR

James Cameron’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Avatar: Suyun Yolu'nun kısa zamanda, toplamda 1 milyar 521 milyon dolar hasılatı olan Yenilmezler (2012) filmini geçerek 9. sıraya yükselmesi bekleniyor.

Öte yandan, Avatar: Suyun Yolu, 2021 yılında vizyona giren Spider-Man: Eve Dönüş Yok’un 12 günde kırdığı rekordan sonra en hızlı 1 milyar dolar hasılata ulaşan filmi olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN