Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye uyarlanıyor

Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye uyarlanıyor

Son yıllarda çok popüler olan, müzisyen biyografilerini temel anlan filmlere Anadolu rock müziğinin ustası Cem Karaca'nın hayat hikayesi de eklendi. Ünlü ozan hakkındaki biyografik film, 2023 sonunda vizyona girecek.

'Müslüm' ve 'Bergen' filmlerinin başarılarının ardından son dönemde sayıları artan müzisyen biyografi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Anadolu Rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca’nın yaşamı da beyazperdeye aktarılıyor.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; filmin yapımını Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya üstlenecek. Yapımcılığına ise Özgür Tari ve Aytaç Ağdağ’ın imza atacağı film, 2023 sonunda vizyona girecek.

Filmin senaryosunu senarist Mert Dikmen üstleniyor. Henüz Cem Karaca’ya kimin hayat vereceği ve yönetmen koltuğuna kimin oturacağı netlik kazanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN