Cem Yılmaz İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrası konuştu: Benim memleketim bu değil

Cem Yılmaz İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrası konuştu: Benim memleketim bu değil

Cem Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararı hakkında paylaşım yaptı. Yılmaz, "Benim memleketim bu değil diye düşünüyorum. Espri? Yine siz yapın elbette. Politik mizah neden yok çünkü politika yok ki mizahı olsun! Laba luba hep ikisi de. Acı bir tablo" dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği suçlamasıyla açılan davada karar açıklandı. Mahkeme, İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası verdi. Karar temyizde kesinleşirse İmamoğlu, 'siyasi yasaklı' olacak ve belediye başkanlığından da alınacak.

Öte yandan İmamoğlu'na sanat ve siyaset camiasından destekler de gelmeye devam ediyor. Sanatçı Cem Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen cezayla ilgili konuştu.

BENİM MEMLEKETİM BU DEĞİL

Yılmaz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Kalkınma süperdi…Adalet zaten…Bu “Her toplum hak ettiği gibi yönetilir” sözünün çirkinliği bir yana benim memleketim bu değil diye düşünüyorum. Espri? Yine siz yapın elbette. Politik mizah neden yok çünkü politika yok ki mizahı olsun! Laba luba hep ikisi de. Acı bir tablo" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN