Dakikalarca ayakta alkışlanan Merve Dizdar Cannes dönüşü uçağa alınmadı

Dakikalarca ayakta alkışlanan Merve Dizdar Cannes dönüşü uçağa alınmadı

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filminin gösterimi için Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'ne giden ve dakikalarca ayakta alkışlanan ünlü oyuncu Merve Dizdar, Türkiye'ye dönüşte uçağa alınmadığını açıkladı.

Dünyaca tanınan yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filminin gösterimi için Cannes'a giden Merve Dizdar, gecede alkış tufanı kopardı. Dizdar, Türkiye'ye dönüşte uçağa alınmadığını açıkladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Türk Hava Yolları’ndan bir yetkili tweet’in ardından oyuncuya mesaj atarak yardımcı olacaklarını açıkladı.

Sinema dünyasının en prestijli etkinliklerinden Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne"nin ilk gösterimi yapıldı. Gösterim bittikten sonra film büyük beğeni topladı. Nuri Bilge Ceylan, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Filmin oyuncuları arasında Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Cengiz Bozkurt ve Erdem Şenocak gibi isimler yer alıyor. Nuri Bilge Ceylan, 2014 yılında "Kış Uykusu" filmiyle Altın Palmiye ödülünü kazanmıştı. "Bir Zamanlar Anadolu'da", "Uzak" ve "Üç Maymun" filmleri ise Cannes Film Festivali'nden ödüllerle döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN