Gazeteci Sinan Burhan’ın Kaleminden Yeni Bir Eser: “Son Söyleşim” Raflarda Yerini Aldı

Gazeteci Sinan Burhan’ın Kaleminden Yeni Bir Eser: “Son Söyleşim” Raflarda Yerini Aldı

Türk siyaset tarihinin önemli isimlerinden Necmettin Erbakan'ın düşünce dünyasına ışık tutan yeni bir kitap, Gazeteci Sinan Burhan imzasıyla raflarda yerini aldı. “Son Söyleşim” adını taşıyan bu eser, İdeal Yayınevi tarafından okurlara sunuluyor.

Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatı boyunca savunduğu ‘yeni bir dünya’ ideali ve bu ideal uğruna yaptığı hizmetler, kitapta ayrıntılı bir şekilde ele alınıyor. 1970'lerden itibaren Türk siyaset sahnesinde farklı bir çizgi çizen Erbakan'ın, siyonizmle mücadelesi ve bu ideolojinin insanlık üzerindeki etkileri kitabın odak noktasını oluşturuyor.

Gümüş Motor’un kurulmasından, ağır sanayi hamlelerine, Kıbrıs çıkartmasındaki etkin rolüne kadar birçok konuda öncü olan Milli Görüş ideolojisinin izlerini sürüyor Burhan. Kitap, Erbakan'ın siyonizme karşı verdiği mücadeleyi, kendi sözleriyle anlatılan söyleşiler aracılığıyla okuyucuya aktarıyor.

Erbakan’ın kendine has üslubu ve derin tarih şuuruna vurgu yapan “Son Söyleşim”, sadece siyaset tarihine ilgi duyanlar için değil, aynı zamanda dünya düzenine eleştirel bir bakış açısı getiren herkes için düşündürücü bir okuma sunuyor. Erbakan Hoca’nın, "Tam kırk seneden beri size konuşuyorum. Ne olursunuz, bir defacık beni siyonizmden önce anlayın! Tedbirlerinizi alın ve gerçekçi olun!” şeklindeki çarpıcı ifadeleriyle sonlanan bu eser, düşünce dünyamıza yeni kapılar aralamaya aday.

ŞİMDİ TÜM KİTAPÇILARDA

Gazeteci Sinan Burhan’ın kaleminden çıkan “Son Söyleşim”, siyaset ve tarih meraklıları için kaçırılmaması gereken bir kaynak niteliğinde. Erbakan'ın siyasi hayatına ve düşünce yapısına dair önemli bilgiler içeren bu kitap, şimdi tüm kitapçılarda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN