Kraliçe 52 yıl saltanat sürmüştü... Tahtını bırakıp terzi oldu

Kraliçe 52 yıl saltanat sürmüştü... Tahtını bırakıp terzi oldu

52 yıllık bir saltanat sürdükten sonra tahtından feragat eden 83 yaşındaki Danimarka Kraliçesi Margrethe'ın yeni işi şaşırttı. Margrethe'ın bundan sonraki hayatında bale kostümleri tasarlayacağı ileri sürüldü.

52 yılın ardından tahttan çekilen Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe, bale kostümleri tasarlayacak. 2. Margrethe, başkent Kopenhag'daki ünlü Tivoli Bahçeleri'nde bulunan Pandomim Tiyatrosu'nda sahnelenecek ve Danimarkalı yazar Hans Christian Andersen'in "Sakar Hans" adlı masalından uyarlanan balenin kostüm ve dekor tasarımı için kolları sıvadı.

yeni-proje-3.jpg

Tasarımlarıyla daha önce de temsillere destek veren 83 yaşındaki Kraliçe, bu yıl kuruluşunun 150. yılını kutlayan Tivoli Bahçeleri'nin yayımladığı bildirisinde, "Eğlenceli bir gösteri olacak ve macerayı sahnede görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerine yer vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN