Kült zombi filmi '28 Gün Sonra'nın devam filmi geliyor! Başrolde o oyuncu olacak: 2025 yılında vizyone girecek

Kült zombi filmi '28 Gün Sonra'nın devam filmi geliyor! Başrolde o oyuncu olacak: 2025 yılında vizyone girecek

Kült bir kıyamet sonrası yapım olarak karşımıza çıkan 2002 yapımı zombi filmi '28 Gün Sonra' devam filmiyle 2025 yılında vizyona girecek! Başrol oyuncusu ise kesinleşti...

Sinema tarihinin en ikonik distopya filmlerinden biri olan '28 Gün Sonra'nın devam filmi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yönetmen koltuğunda Alex Garland ve Danny Boyle'un oturacağı bu yeni yapımda, başrol yine ünlü oyuncu Cillian Murphy'ye emanet edilecek.

Cillian Murphy, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, 'Oppenheimer' filmindeki başarısının ardından '28 Gün Sonra' devam filminde yer almayı kabul ettiğini duyurmuştu. Film, 2025 yazında sinemaseverlerle buluşacak.

GÜÇLÜ KADRO: MURPHY, TAYLOR-JOHNSON, COMER VE FİENNES

Cillian Murphy Is "One Of The Best Actors Of All Time," Says Nolan

Cillian Murphy'nin yanı sıra filmde Aaron Taylor-Johnson, Jodie Comer ve Ralph Fiennes gibi önemli isimler de rol alacak. Sony Motion Pictures Group başkanı Tom Rothman, Deadline'a verdiği demeçte, Murphy'nin Jim rolüyle geri döneceğini doğruladı. Rothman, karakterin dönüşünün "şaşırtıcı bir şekilde" olacağını belirtse de detaylar hakkında bilgi vermekten kaçındı.

İLK FİLMDEN BU YANA

Kült Zombi Filmi 28 Days Later, Üçleme ile Geri Dönüyor!

2002 yapımı '28 Gün Sonra', Jim ve diğer karakterlerin hayatta kalma mücadelesini konu alıyordu. Film, bir savaş uçağının dikkatini çekmeye çalıştıkları sahneyle sona ermişti. Ancak, '28 Hafta Sonra' filminde Avrupa'yı saran salgının ardından karakterlerin akıbeti belirsiz kalmıştı.

YENİ FİLMDE BEKLENENLER

10 Horror Franchises That Ended Too Soon

Devam filmi, Jim ve diğer karakterlerin hikayesine yeni bir boyut kazandıracak. Hayranlar, Jim'in dönüşünü ve Avrupa'yı saran salgının etkilerinin nasıl ele alınacağını merakla bekliyor. Film ekibinin güçlü oyuncu kadrosu ve yönetmenleriyle büyük bir başarı yakalaması bekleniyor.

BEKLENTİLER VE VİZYON TARİHİ

'28 Gün Sonra' serisinin devam filmi, şimdiden büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Film, distopya severler ve serinin hayranları için büyük bir merak konusu. Vizyon tarihi olarak 2025 yazı planlanan film, sinema dünyasında yeni bir heyecan dalgası yaratacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN