Metin Kuru, yeni filmi 'Pigment'in çekimlerine başladı

Metin Kuru, yeni filmi 'Pigment'in çekimlerine başladı

'Üçüncü Dünya' ve 'Perihan' filmlerinin yönetmeni Metin Kuru, yeni üçlemesinin ilk filmi olan Pigment'in çekimlerine Eskişehir'de başladı.

Gençlik dönemlerinde çabuk ünlü olmak için yaptığı hataları aleyhinde kullanılarak insan kaçakçılığı yapmaya zorlanan ressam Ragıp Uçar'ın kendiyle hesaplaşmasını konu alan Pigment, hikayesiyle doyumsuzluğun getirdiği acımasızlığı resmetmenin yanı sıra vicdani yüzleşmenin kaçınılmazlığına da parmak basıyor.

02-002.jpg

Senaryosunu Lezgin Kanat'ın yazdığı, kendinden ödün vermek zorunda bırakılmış bir sanatçının anılarına pencere açan psikolojik gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunu Hilmi Özçelik, Tuğba Duygu, Muzaffer Uzunyılmaz, Ahu Çat, Yavuz Ketenci, Zafer Kalfa ve Aslı Saygılı oluştururken, yapımcılığını Metin Tapmaz üstleniyor.

03-001.jpg

Çekimlerinin tamamı Eskişehir'in farklı mekanlarında gerçekleşecek filmin, yönetmenin Kovid 19 salgını sürecinde çektiği diğer filmleri gibi 2022 yılının ilk yarısında sinemalarda olması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN