Yerebatan ve Miniatürk sömestr boyunca ücretsiz

Yerebatan ve Miniatürk sömestr boyunca ücretsiz

Okulların yarı yıl tatilinin başlamasıyla Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk gibi İBB’ye bağlı tarihi mekan ve müzeler sömestr boyunca 18 yaş ve altına ücretsiz olacak.

Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk gibi İBB’ye bağlı tarihi mekan ve müzeler sömestr boyunca 18 yaş ve altı tüm gençleri ücretsiz ağırlıyor.

İBB’nin öğrencilere sunduğu uygulamada son tarih 4 Şubat iken öğrencilerin kampanyadan yararlanmak için Radar İstanbul uygulaması üzerinden kayıt olması ve müze girişlerinde kimlik kartı göstermesi gerekiyor.

Öte yandan Müze Gazhane’de, sömestir tatiline özel birbirinden keyifli ücretsiz etkinlikler de çocukları bekliyor. Her yaş gurubundan katılımcıları ağırlayan bir kültür sanat kompleksi olan Müze Gazhane, tatil boyunca daha fazla çocuğa imkân tanıyarak çocukların gelişimini destekleyen, eğitici ve renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN