LGS Fransızca Almanca soruları ve cevapları | İşte LGS Fransızca Almanca soru ve cevap anahtarı

LGS Fransızca Almanca soruları ve cevapları | İşte LGS Fransızca Almanca soru ve cevap anahtarı

LGS Fransızca Almanca soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sınava giren öğrenciler tarafından merakla soruluyor. LGS Fransızca Almanca soru ve cevap anahtarı 4 Haziran pazartesi günü yayınlanması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanacak olan LGS Fransızca Almanca soruları ve cevaplarını yayınlanır yayınlanmaz haber detayda bulabilirsiniz. Bu sene ilk kez yapılan LGS sınavında öğrencilere 10 Fransızca Almanca sorusu soruldu. Liseye giriş sınavı Fransızca Almanca soru cevapları ve kitapçık türüne göre cevap anahtarı yarın haberimizde olacak.

LGS LGS Fransızca Almanca soruları ve cevapları sınava giren yaklaşık 1 milyon öğrenci tarafından merakla bekleniyor. 2018 LGS Fransızca Almanca soru ve cevap anahtarını haberimizin devamında bulabilir netlerinizi hesaplayabilirsiniz. LGS’nin tamamlanmasının ardından rahat bir nefes alan öğrenciler, şimdi de MEB’in sonuçları açıklamasını bekleyecek. LGS soru ve cevap anahtarı 4 Haziran pazartesi günü açıklanacak.  Sınava katılan öğrenciler bu sene sorulan Matematik sorularının çok zor olduğunuı iddia aderken öğrencileri zorlayacak kadar zor olduğunu uzmanlarda açıkladı. 

Bu sene ilk kez yapılan LGS'ye  katılım yüksekti. Yaklaşık 1 milyon öğrenci 2018 LGS'ye katıldı. Sınav sonrası öğrenciler MEB'den gelecek açıklamaları heyecanla bekliyor. MEB tarafından yayınlanacak olan  LGS sınav soru cevapları ne zaman açıklanacak merak edilirken bakanlık cevap anahtarlarının 4 Haziran'da açıklanacağını belirtti. Bakanlığın daha önce yaptığı açıklamalara göre LGS sonuçları 22 Haziran’da öğrencilere açıklanacak. 

LGS SAYISAL SORULARI VE CEVP ANAHTARI PDF İNDİRMEK İÇİN TIKLA

LGS SÖZEL SORULARI VE CEVAP ANAHTARI PDF İNDİRMEK İÇİN TIKLA

LGS’DE ÇIKAN 10 FRANSIZCA ALMANCA SORUSU VE CEVABI

Adaylar soruları inceleyerek Fransızca Almanca testinden kaç net yaptıklarını tahmini olarak hesaplayabilirler. İşte Fransızca Almanca soruları ve cevap anahtarı detayda

SONUÇLAR 22 HAZİRAN’DA AÇIKLANACAK

LGS’nin tamamlanmasının ardından rahat bir nefes alan öğrenciler, şimdi de MEB’in sonuçları açıklamasını bekleyecek. Bakanlığın daha önce yaptığı açıklamalara göre LGS sonuçları 22 Haziran’da ilan edilecek. Sınavla ve sınavsız öğrenci alan okullara tercih ve yerleştirme işlemlerinin detayları ‘Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu’nda yer alacak.

18-06/03/lgs-sinavi.jpg

BAKANLIKTAN LGS AÇIKLAMASI

Liseye Giriş Sınavı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan önemli bir açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf Tekin, katıldığı bir televizyon programında Liseye Giriş Sınavı'na dair önemli bir açıklama yaptı. Yusuf Tekin, "Öğrencilerin evlerine yakın 9 lise sunulacak. Anadolu liselerimiz, mesleki ve teknik Anadolu liselerimiz, Anadolu imam hatip liselerimiz var. Öğrenci bunlar arasından 5 tercih yapacak" dedi. Türkiye genelinde 303'ü fen lisesi, 89'u sosyal bilimler lisesi, 228'i Anadolu lisesi, 297'si imam hatip lisesi, 26'sı mesleki ve teknik Anadolu lisesi olmak üzere 943 proje okulu ile alan bazlı program uygulayan 423 mesleki ve teknik lise olmak üzere toplam bin 366 ortaöğretim kurumu merkezi sınavla öğrenci alacak.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN