Lice'de bombalı saldırıda kullanılmak üzere 4 araç ele geçirildi

Lice'de bombalı saldırıda kullanılmak üzere 4 araç ele geçirildi

Diyarbakır Lice'de sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan, son yılların en büyük terör operasyonunda bombalı eylemde kullanılmak üzere 4 araç ele geçirildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı 18 köyde dün sabah ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra başlatılan büyük operasyon sürüyor. 8 bin 158 asker, polis ve korucudan oluşan müşterek operasyon kapsamında, şu ana kadar PKK'lı teröristler ile bir sıcak temas sağlanmazken, bombalı araç saldırılarında kullanılabileceği değerlendirilen bazı araçlar bulundu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer verilen açıklamaya göre, Lice'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon devam ediyor.

GASBEDİLMİŞ 4 ARAÇ

Güvenlik güçleri, operasyon kapsamında dün 4 av tüfeği, 376 kilogram esrar, bombalı saldırılarda kullanılmak üzere gasbedilmiş sahte plakalı 4 araç ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirdi.

MUŞ VARTO'DA SIĞINAK

Muş'un Varto ilçesindeki arazi aramasında da bölücü terör örgütü mensuplarına ait sığınakta patlayıcı yapımında kullanılan 5 mutfak tüpü, 2 akü, 29 pil ve muhtelif yaşam malzemeleri bulundu.

DİYARBAKIR/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN