Logitech Jaybird Freedom Bluetooth kulaklık yakın bakış

Logitech Jaybird Freedom Bluetooth kulaklık yakın bakış

Logitech geçtiğimiz yıl özellikle sporculara yönelik ürünleri ile tanınan Jaybird firmasını satın aldı. Biz de CES 2017'de Logitech Jaybird Freedom kulaklığa yakından baktık.

Logitech başarılı ve kaliteli oyun, bilgisayar, konsol ve ses aksesuarları ile tanınan bir firma. Ülkemizde de oldukça popüler bir marka olan Logitech geçen yıl, özellikle sporculara yönelik kablosuz kulaklık setleri ile tanınan, Jaybird firmasını satın almıştı.

Jaybird'ün Freedom ve X3 isimlerine sahip iki kulaklık ile öne çıktığını görüyoruz. Her iki kulaklık da kablosuz Bluetooth teknolojisini destekliyor ve gerek tasarım gerekse donanım ve yazılım özellikleri ile dikkat çekiyor.

CES 2017'de Logitech standında karşımıza çıkan Logitech Jaybird Freedom isimli kulaklık modelini inceleme şansımız oldu. 149,99 dolarlık pek de ucuz sayılmayacak fiyatı ile bu kulaklığın bizlere neler sunduğuna yakından bakalım.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN