Logitech Saitek oyun kontrollerine yakın bakış

Logitech Saitek oyun kontrollerine yakın bakış

Logitech'in geçtiğimiz sene gelişmiş oyun kontrolleri üreten Saitek firmasını satın almıştı. Özellikle X serisi uçuş kontrolleri ile dikkat çeken Logitech Saitek ürünlerine CES 2017'de yakından baktık.

Eğer oyunlara düşkünseniz klavye ve farenini ötesine geçerek iyi bir oyun kontrol cihazı ile bu deneyimi bir adım öteye taşımanız gerekir. Bu yaklaşıma çözüm üretmeyi kendine görev edinen Saitek firması uzun yıllar boyunca gerçekçi ve çok gelişmiş oyun kontrolleri üretti.

Özellikle uçuş meraklıları için geliştirdiği HOTAS adı verilen çift kontrolden oluşan kitleri ile dikkat çeken Saitek firmasını geçtiğimiz yıl yine bir diğer oyun aksesuarları üreten Logitech firması satın aldı.

Bu sene içinde Logitech, Saitek firmasına ait ürünleri ülkemizde kendi markası ile birlikte satmaya başlayacak. Biz de CES 2017'de gezerken Logitech standında bu yeni ürünlere yakından bakma şansını yakaladık. Bakalım bu ürünler bizlere neler sunuyor?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN