Mahmut Uslu'dan Nani ve transfer açıklaması

Mahmut Uslu'dan Nani ve transfer açıklaması

Fenerbahçe, Nani'yi bekliyor. Portekizli yıldızın, geçtiğimiz sezonki kurşunlanma olayı nedeniyle gelmek istemediği yönündeki haberlere açıklık getiren Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, kendisine bu yönde bir bilginin gelmediğini söyledi.

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor.

Dört koldan görüşmeler yapan sarı lacivertli yönetim transfer konusunda isim vermekten kaçınıyor.

Görüşmelerin duyulması ve görüntülenmesiyle birlikte Nani ismi sır olmaktan çıkmıştı. NTV Spor ekibi Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya Nani'nin 4 Nisan'da yaşanan kurşunlanma olayından dolayı Türkiye'ye gelmek istememesi yönünde çıkan haberleri sordu. Uslu, Nani cephesinden kendilerine böyle bir bilgi veya mesaj gelmediğini ifade etti.

Portekizli yıldızın transferinin bu hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

Bu arada transferlerinde önemli aşama kaydedilen kaleci Ospina ve forvet oyuncusu Luiz Adriano konusunda ise girişimler sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN