Makaryos'un askerleri, Rauf Denktaş ve Fazıl Küçük'ün karargahını basıyor!

Makaryos'un askerleri, Rauf Denktaş ve Fazıl Küçük'ün karargahını basıyor!

Kıbrıs Türkleri'nin istiklal mücadelesinin anlatıldığı dizinin yeni bölümünde; İnci ve Müge, esirhaneden ilk kez dışarı çıkarken; Ankaralının nişanlısı Ayşe ise aşkı için büyük bir çılgınlığın eşiğindedir. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. yeni bölüm neler olacak, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Makaryos'un güçleri Lefkoşa'yı ele geçirip Rauf Denktaş ve Dr. Fazıl Küçük'ün karargahına el koyarken Türkiye, Kıbrıs'a müdahale kararı alır. Kıbrıs Türkü varını yoğunu ortaya koyup direnirken tükenmekte olan zamana karşı Türk jetleri onların yardımıma yetişebilecek midir?

BİR ZAMANLAR KIBRIS 4. BÖLÜM 1. FRAGMAN

4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ın 4. bölümü, 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Daha önceyse saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Bir Zamanlar Kıbrıs tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz dijital platformunu ziyaret etmek mümkün.

Bir Zamanlar Kıbrıs son bölümde neler oldu, göz atalım: Kemal, durumu iyice ağırlaşan babasını ve gittikçe eksilen göç kafilesini, Ankaralının kurduğu çadır kente sağ salim götürmeyi kafasına koyar. Kemal, onları kontrol noktasından geçirebilmek için kendini feda etmeye karar verir. Ama bunun farkına varan biri vardır...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm özeti: Kemal, Ankaralı ile, İnci'nin yolu ise büyük bir sürpriz sonucu Derviş ile kesişir. Kemal; İnci, Müge ve diğer tüm esirlerin hayatını kurtarmak için hayatını ortaya koyar. Ankaralı ise yeni tanıştığı Kemal'in fedakarlığına şahit olduğunda onunla uzun süre yürünecek bir yol arkadaşlığının başladığını anlar. Ancak Kemal ve Ankaralının ilk karşılaşmaları oldukça sert olur. Derviş'in nasıl hayatta kaldığı ortaya çıkarken, yeni hedefi esir tutuldukları yerden İnci ve Müge'yi kaçırıp onları Kemal'e ulaştırmaktır. Diğer yandan Ankaralının nişanlısı Ayşe gizlice girdiği macera sonucu uzun süre sonra ilk kez nişanlısı ile irtibata geçer. İki sevgilinin duygu yüklü hikayesinde büyük bir sürpriz vardır: Ankaralının gizli görevle bulunduğu Almanya günleri ve Ayşe ile tanışmaları bir aşk hikayesi olarak ekranlara geliyor.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 4. BÖLÜM 2. FRAGMAN

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI KİMLER?

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği, Emre Özdür ve Başar Başaran'ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Hakan İnan'ın yaptığı Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncu kadrosunda; Ahmet Kural (Kemal Dereli), Devrim Saltoğlu (Rauf Denktaş), Serkan Çayoğlu (Ankaralı), Pelin Karahan (İnci Dereli), Tayanç Ayaydın (Samson), Gülper Özdemir, Hasan Küçükçetin, Miray Akay, Deniz Baytaş, Ahmet Sömers, Hakan Güner, Nebil Sayın, Emre Törün, Bade Arazlı gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN