Mansur Yavaş'tan öğrencilere 300 lira destek

Mansur Yavaş'tan öğrencilere 300 lira destek

Mansur Yavaş, YKS giriş ücretleri için öğrencilere destek olacağını duyurmuştu. Yavaş ücretlerini ödemekte zorluk çeken 6 bin 521 öğrenciye 300'er lira destek sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurumları Sınavı giriş ücretlerini ödemeleri için 6 bin 521 öğrenciye 300'er lira destek sağladığı belirtildi. Öğrencilere destek veren Mansur Yavaş, "Yarınların umudu gençlerimize başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Bu kapsamda son olarak sosyal yardım alan ailelerin ve salgın nedeniyle kapanan iş yerlerinde çalışanların çocuklarının YKS giriş ücretlerinin ödendiği bildirildi.

ÖĞRENCİLERE 300'ER LİRA DESTEK

Açıklamada, başvuru şartları uyan 6 bin 521 öğrenciye, harçlıklarıyla beraber 300'er lira ödendiği kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yavaş, 300'er liranın hesaplara yatırıldığını belirterek, "Yarınların umudu gençlerimize başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN