MasterChef 3 ve 4. eleme adayı kim? Eleme potasındaki isimler belli oldu

MasterChef 3 ve 4. eleme adayı kim? Eleme potasındaki isimler belli oldu

MasterChef’in 15 Ekim Perşembe günü yayınlanan 78. son bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığın ardından MasterChef’te 3 ve 4. eleme adayları da belli oldu. Didem ve Özgül’ün ardından 2 kişi daha eleme potasına girdi.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Esra, ‘Bana güçlü olanı eleme potasına sokmayı o öğretti’ diyerek, MasterChef’te 3. eleme potasına girecek ismi belirledi. Takım arasındaki oylamanın ardından da 4. eleme adayı belli oldu.

İŞTE MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

MasterChef’in yayınlanan son bölümünde mavi takımda bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Esra ilk eleme adayı olarak Emir'i eleme potasına gönderdi. Esra'nın Emir'in ismini telaffuz ederken kendisine güçlü olanı potaya göndermesini Emir’in öğrettiğini anımsatırken, Esra’nın bu sözleri yarışmada gerginliğe neden oldu. Emir de Esra’ya daha evvel onu potaya gönderdiği için şu an eleme adayı olarak kendisini söylediğini ifade etti.

MASTERCHEF'LE İLGİLİ TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Mavi takımda gerçekleştirilen oylamanın arkasından ikinci eleme adayı 6 oyla Uğur oldu. Böylece MasterChef’te Didem ve Özgül’ün ardından eleme potasına Emir ve Uğur da girmiş oldu.

MasterChef'te diğer eleme adayları da Didem ve Özgül olmuştu.

masterchef-3-ve-4-eleme-adayi-kim-eleme-potasindaki-isimler-belli-olduuu.jpeg

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

MasterChef’in 78. bölümünde; 7’şer yarışmacı, dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, dokunulmazlık oyunu için yarışan kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından ‘İspanyol Mutfağı’ konseptini hazırlamasını istedi. Sıcak ve soğuk takas, paelia, tatlı ve ana yemeğin menü olarak yapıldığı gecede yarılmacılar 45 dakika içerisinde bu nefis tabakları hazırlamaya koyuldu.

Üç şef, zamanın dolmasının arkasından yarışmacıların yaptıkları yemekleri tattı. Mavi takım, eksik malzeme sebebiyle Paella'yı yapamazken, bu durum takımın kaderini tayin etti.

Şeflerin oy çokluğu ile dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

masterchef-3-ve-4-eleme-adayi-kim-eleme-potasindaki-isimler-belli-olduu.png

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ ESRA OLDU

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı almak için tekrardan mutfağa girdi. Yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyununda analı kızlı yemeğini yapmak için birbirleriyle yarıştı.

Somer Sivrioğlu’nun anlatımının arkasından yarışmacılara 45 dakika zaman tanındı.

Uğur, Tanya ve Esra'nın tabakları 3 şef tarafından beğenilirken, bireysel dokunulmazlığın sahibi ise Esra oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN