Masterchef Burcu kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? MasterChef Burcu Önal’ın Instagram hesabı

Masterchef Burcu kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? MasterChef Burcu Önal’ın Instagram hesabı

Türkiye’nin en çok izlenen yemek programlarından olan MasterChef’te Burcu Önal, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Yarışmanın izleyiciler, ‘’Burcu Önal kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir ve ne iş yapıyor?’’ sorularına yanıt aramaya başladı…

MasterChef Türkiye’nin yayınlanan ilk bölümünde Asya ülkesinden geldiğini söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Burcu Önal, Instagram hesabı üzerinden yaptığı yemekleri paylaşıyor. Evli olan ve aslen Diyarbakırlı olan Burcu Önal hem aşçılık eğitmenliği yapıyor hem de yemek geliştiriliciği işi ile uğraşıyor…

MASTERCHEF BURCU ÖNAL KİMDİR?

Kendisini Türkiye'ye ispat etmek için ekran karşısına çıkan Burcu Önal, İbrahim Önal ile evli. MasterChef’in yayınlanan ilk bölümünün fragmanında Asya ülkesinden geldiğini söyleyen Burcu Önal, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Performansıyla en çok merak edilen isimler arasında yer alan Burcu Önal, yemek geliştiriciliği, aşçılık eğitmenliği yapıyor. Yemeklerle alakalalı anılarını Instagram hesabı üzerinden de paylaşan Burcu Önal, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Diyarbakırlı olan Burcu Önal’ın Instagram’da yaklaşık 12 bin takipçisi bulunuyor.

BURCU ÖNAL'IN INSTAGRAM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Yaptığı yemekleri Instagram hesabından paylaşan Burcu Önal, eşi İbrahim Önal ile gezdikleri ülkelerin fotoğraflarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN