MasterChef Tanya Kilitkayalı kimdir ve kaç yaşında? MasterChef Tanya nereli?

MasterChef Tanya Kilitkayalı kimdir ve kaç yaşında? MasterChef Tanya nereli?

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye yarışmacılarından Tanya Kilitkayalı, hazırladığı tarifle final etabına yükselmeyi başarmıştı. Peki Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Yarışmacının biyografisi haberimizde…

Şefler, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun karşısında Gazpacho yani İspanyol soğuk çorbasını hazırlayan Tanya Kilitkayalı, yarıştığı isimleri elemeyi başardı. Tanya Kilitkayalı, Instagram hesabından da yaptığı paylaşımlarla beğeni topluyor…

TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

1994 yılında doğan Tanya Kilitkayalı, öğretim görevlisi olarak çalışıyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yarışmaya katılan Tanya Kilitkayalı, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun oldu.

TANYA KİLİTKAYALI'NIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Çocukluğundan bu yana annesiyle birlikte Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesi olan Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel tatları hazırlayan Tanya Kilitkayalı, şeflerden ‘evet’ oyu alarak yarışmacı olmaya hak kazandı.

Instagram hesabında 2,5 binden fazla takipçisi olan Tanya Kilitkayalı, yaptığı tarifleri takipçilerinin beğenisine sunuyor.

İstenilen Gazpacho yani İspanyol soğuk çorbasını hazırlayarak şeflerin karşısına çıkan Tanya Kilitkayalı Aycan Afacan ve İsmail Tezel Çotuk’u geçerek finale yükselmeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN