Masterchef’te düelloyu kim kazandı? Yeni takımlar belli oldu

Masterchef’te düelloyu kim kazandı? Yeni takımlar belli oldu

Haftanın birçok gününde yayın yapan MasterChef’te yeni takımlar belli oldu. Son yayınlanan bölümde; şefler, yarışmacılardan sandviç yapmasını istedi. En başarılı sandviçi yapan Eray, kaptanlığı eline aldı.

Kaptanlığın seçilmesinin ardından mavi ve kırmızı takım yarışmacıları yeniden kuruldu. Takımların tamamlanmasının ardından bu defa da MasterChef’te düello heyecanı yaşandı. Düelloyu kazanan isim, kendi takımından bir kişiyi karşı takıma gönderirken, karşı takımdan da bir kişiyi kendi takımına alma hakkı elde etti.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Pazartesi akşamları verilen kaptanlık yarışında bu hafta yarışmacılar ilk turda soğuk sandviç yapmak için birbirleriyle yarıştı. Kaptanlık oyununda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılara tam 15 dakika zaman tanıdı. 15 dakikanın arkasından 3 şef, yarışmacıların yemeklerini tattı. İlk turda Furkan, Eray, Ebru, Ayyüce, Barbaros, Emir, Özgül, Berker, Sefa başarılı oldu.

İkinci turda da 15 dakika zamanda bu defa yarışmacılardan sıcak sandviç yapılması istendi. Bu turun sonunda ise Ebru, Eray, Barbaros, Emir ve Sefa başarılı oldu

3 şefin oylamasının ardından kaptanlığı Eray kazandı.

Mavi takım kaptanı olan Eray, kırmızı takımın kaptanlığına da Emir'i tercih etti.

masterchefte-duelloyu-kim-kazandi-yeni-takimlar-belli-oldu.jpeg

MASTERCHEF’TE MAVİ VE KIRMIZI TAKIMDA KİMLER VAR?

MasterChef'te kaptanların seçilmesinin arkasından takımlar tekrardan kuruldu. Emir ve Eray mavi ve kırmızı takıma güçlü buldukları isimleri tercih etti. 

Mavi takım kaptanı olan Eray; Serhat, Furkan, Esra, Uğur, Ebru, Ayyüce’yi takımına aldı.

Kırmızı takım kaptanı Emir ise; Berker, Barbaros, Sefa, Özgül, Tanya'yı takımına seçti.

masterchefte-duelloyu-kim-kazandi-yeni-takimlar-belli-olduu.jpeg

MASTERCHEF DÜELLOYU KİM KAZANDI? 

MasterChef takım kaptanları Emir ile Eray karşılaştı. Eray ve Emir, bu turda ton balığından yaratıcı bir yemek yapmak adına yarıştı. 45 dakikalık zamanın arkasından kazanan isim Eray oldu.

Kaptanlık düellosunu kazanan Eray avantajı eline aldı. Eray kendi takımından Ebru'yu karşı takıma gönderirken, Barbaros'u da kendi takımına aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN