Masumlar Apartmanı'nda köprüler yıkılıyor!

Masumlar Apartmanı'nda köprüler yıkılıyor!

Masumlar Apartmanı 27. bölüm özeti, belli oldu. Gülben, hala Esat ile iyi geçen buluşmanın etkisindeyken ondan gelen bir sürprizle yeni hayallere dalar. Han, Naci'yi göndermek konusunda kararlıdır. Ancak yaptığı hamlenin sonuçları ağır olacaktır. İşte, yeni bölüm son fragman...

Masumlar Apartmanı 27. yeni bölümde neler olacak, heyecanla bekleniyor. İnci, yaşadığı duygusal patlamanın ardından herkesi kaygılandıran davranışlar sergilemeye başlar. Gözü ne Han'ı ne de Memduh ile Ege'yi görür. İnci'nin kendine gelmesini sağlayan ise hiç umulmadık biri olur.

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜM FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI 27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Diziseverlerin yeni bölümlerini sabırsızlıkla beklediği Masumlar Apartmanı'nın 27. bölümü, 23 Mart 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyiciyle buluşacak. Şunu da hatırlatalım; saat 20.00'de ise son bölümün tekrarı yayınlanacak. Ayrıca Masumlar Apartmanı'nın tüm bölümlerini TRT İzle platformundan ücretsiz ve reklamsız izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu, göz atalım: Neriman babasının ölümünden dolayı kendini suçlayan Ege'ye destek olurken kendini aşan bir harekette bulunur. Safiye ise olanların ardından kendini temizliğe verir. Tam kendine gelirken yaşanan yeni bir kriz, eski korkularını canlandırır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 27. bölüm özeti: Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben ile karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu 'yeni' Gülben'i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder. Gülben'in başına gelenlerden Esra ve Esat'ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze'nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han'ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman'ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege'yi karşı karşıya getirir.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜM ÖN İZLEME

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun Galata ve Karaköy semtlerinin yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat mahallesinde de yapılıyor.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahip. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN