Masumlar Apartmanı'nda Neriman'ın kaçma teşebbüsü herkesi şoke ediyor!

Masumlar Apartmanı'nda Neriman'ın kaçma teşebbüsü herkesi şoke ediyor!

Neriman'ın odasında kilitli olması büyük bir krizin başlangıcı olur. Evde herkesin arası gerginken Neriman'ın beklenmedik planını devreye sokması ise daha büyük sorunları beraberinde getirir. İşte, sürpriz son fragman...

Masumlar Apartmanı 29. yeni bölümde neler olacak, merakla bekleniyor. İnci henüz Han'ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden kurtulamamışken, Han'ın rahat tavırları karşısında daha da endişelenir. Gülben, öğlen uykusunda yine altına kaçırır ama bu kez radikal bir karar alır.

MASUMLAR APARTMANI 29. BÖLÜM 1. FRAGMAN

MASUMLAR APARTMANI 29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 29. bölümü, 13 Nisan 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyicisiyle buluşacak. Öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Masumlar Apartmanı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platformundan izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı hangi kitaptan uyarlama olduğu her hafta merak konusu oluyor. Sevilen dizi, psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 29. bölüm özeti: Neriman'ın kaçma teşebbüsü başta Han olmak üzere herkesi şoke etmiştir. Safiye tam bir kriz halindedir. Evde durumlar iyice gerilir. İnci'nin Neriman hakkında öğrendiği bir gerçek, olayların seyrini değiştirir ve Han duruma müdahale eder. Neriman, her şeyden vazgeçmiş, hayatla bağlarını koparmış gibidir. Ege ise hem Neriman'ı hayal kırıklığına uğratmanın hem de ona ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizce çırpınır.

Gülben'in yaşadığı soruna çözüm arayışına giren İnci, ona yardım etmek için bazı adımlar atar. Ancak her zamanki gibi Safiye ile karşı karşıya gelir. Yağmur'un hastalarından biriyle yaşadığı karşılaşma, Han'ın canını sıkar. Esra ise Esat'a ulaşamadığı için başına bir şey gelmiş olma ihtimalini düşünmeye başlar. Kafasındaki şüphe son derece korkutucudur ancak gerçeğe ulaşmak için bu korkunun onu durdurmasına izin vermez.

MASUMLAR APARTMANI 29. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN