Mauricio Lemos kimdir, kaç yaşında, nereli? Mauricio Lemos hangi takımlarda oynadı?

Mauricio Lemos kimdir, kaç yaşında, nereli? Mauricio Lemos hangi takımlarda oynadı?

Yeni sezona 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Geçen sezon savunma hattın büyük sıkıntılar yaşayan sarı-lacivertli kulüp, Mauricio Lemos'u transfer ettiğini açıkladı. Uruguaylı stoperin hangi takımlarda oynadığı merak edilirken, İspanya La Liga ekibi Las Palmas'ta forma giymişti. İşte, 'Mauricio Lemos biyografisi'...

'Mauricio Lemos kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Mauricio Lemos hangi takımlarda oynadı?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Bu sezonun sonunda başkanlık seçiminin yapılacağı Fenerbahçe, transferde işi sıkı tutuyor. Son olarak stoper Mauricio Lemos'u da kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, Uruguaylı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçeli taraftarların hafızasında yer edinen Uruguayllı Diego Lugano'nun transferde rol aldığı öğrenildi. Detaylar haberimizde...

FENERBAHÇE LEMOS'U TRANSFER ETTİ

2020-21 sezonu yaz transfer döneminin flaş ekibi Fenerbahçe, savunma hattını Mauricio Lemos ile güçlendirdi. Sarı-lacivertliler, Uruguaylı stoperin transferini resmen açıkladı. 24 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe daha önce Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Jose Sosa'yı kadrosuna katmıştı.

MAURICIO LEMOS KİMDİR?

28 Aralık 1995 yılında Uruguay'da doğan Mauricio Lemos, futbola Defensor'un alt yapısında başladı. Sırasıyla Rubin Kazan, Sassuolo ve Las Palmas'da oynayan 24 yaşındaki stoper, bu sezon 27 maça çıktı ve 1 gol atabildi. Milli takımında 2 maça çıkan Mauricio Lemos farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

MAURICIO LEMOS HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Defensor Sporting alt yapısından yetişen Lemos, 6 Ocak 2014'te 18 yaşında A takım kadrosuna çıktı.

Futbol kariyene Defansoor'da başlayan Lemos, Rubin Kazan, Las Palmas, Sassuolo kulüplerinde de yer aldı. 2 kez milli takım forması giyen Uruguaylı stoper kariyerinde toplamda 114 maça çıktı.

MAURICIO LEMOS KAÇ YAŞINDA?

1995 doğumlu olan Uruguaylı stopter, 2020 yılı itibariyle 25 yaşındadır.

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERİ MAME THIAM KİMDİR?

FENERBAHÇE YOUTUBE 'KATIL' ÜYELİK İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

FENERBAHÇE'NİN YENİ FORMALARININ FİYATI NE KADAR?

SÜPER LİG ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT GİDEMEYECEK!

HANGİ TÜRK TAKIMLARI AVRUPA KUPALARINA GİDECEK?

SÜPER LİG 2020-21 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

SÜPER LİG'DE YAZ TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK?

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN