Mame Thiam kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Mame Thiam kaç gol attı?

Mame Thiam kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Mame Thiam kaç gol attı?

Golcüsü Vedat Muriç'i satmaya hazırlanan Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın Senegalli forveti Mame Thiam'ı kadrosuna kattı. Taraftarlar 'Mame Thiam hangi takımlarda oynadı?' sorusunun yanıtı merak ederken, transfer piyasasının hızlı takımı sarı-lacivertli kulüp hücum hattını güçlendirmeye devam etmesi bekleniyor. Zira teknik direktör Erol Bulut, hücumcu bir oyun anlayışı sahip olduğunu dile getirmişti. İşte, 'Mame Thiam biyografisi'...

'Mame Thiam kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Mame Thiam kaç gol attı?', 'Mame Thiam hangi takımlarda oynadı?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. 2019-20 sezonunda Süper Lig'e gelerek Kasımpaşa'da forma giyen Mame Thiam, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Daha önce İtalya ve Belçika liglerinde de top koşturan Senegalli golcü, geçen sezon sarı-lacivertli takıma karşı da gol atmıştı. Detaylar haberimizde...

FENERBAHÇE'NİN YENİ GOLCÜSÜ MAME THIAM

Fenerbahçe Spor Kulübü, Kasımpaşa'dan golcü oyuncu Mame Thiam'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Mame Thiam ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kulübümüz, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Mame Thiam için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlamıştır. Kulübümüz, Senegalli forveti 3 yıllığına renklerine bağlamıştır. Çubuklu formamızla mücadele edecek 27 yaşındaki Thiam'a ailemize hoş geldin diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgi ve desteğiyle nice şampiyonluklar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

MAME THIAM KİMDİR?

1992 yılında Senegal'de dünyaya gelen Thiam, forvet bölgesinde görev yapıyor. Thiam, 1.85 boyunda ve 79 kilo.

Kasımpaşa'nın golcüsü Mame Thiam geçen sezon Süper Lig 'e geldi. 1992 doğumlu Senegalli santrfor geçtiğimiz sezonu 11 gol, 4 asist ile tamamladı. Ayrıca Thiam bu sezon Fenerbahçe'ye karşı da 1 gol attı.

MAME THİAM HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Profesyonel kariyerine, 2010 yılında Inter ile başlayan golcü futbolcu, 27 yaşında. Daha sonra sırasıyla Avellino, South Tyrol, Lanciano, Juventus, Lanciano, Zulte Waregem, PAOK, Empoli, Esteghlal, Ajman, Kasımpaşa kulüplerinde oynadı.

MAME THIAM KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Senegalli golcü, 2020 yılı itibariyle 28 yaşındadır.

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE'NİN YENİ FORMALARININ FİYATI NE KADAR?

SÜPER LİG ŞAMPİYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT GİDEMEYECEK!

HANGİ TÜRK TAKIMLARI AVRUPA KUPALARINA GİDECEK?

SÜPER LİG 2020-21 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TÜRKİYE'DE HANGİ LİGLERDE KÜME DÜŞME KALDIRILDI?

SÜPER LİG'DE YAZ TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK?

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

TRABZONSPOR NEDEN AVRUPA KUPALARINA GİDEMİYOR?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN