MEB TEOG yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı için tıkla!

MEB TEOG yerleştirme sonuçları sorgulama 
ekranı için tıkla!

2015 TEOG yerleştirme sonuçları bugün saat 14:00'de açıklanması bekleniyor. Peki, 2015 TEOG yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? MEB TEOG yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı için tıkla!

2015 TEOG yerleştirme sonuçları bugün MEB tarafından ilan edilecek.2015 TEOG yerleştirme sonuçları bugün saat 14:00'de açıklanması bekleniyor. 2015 TEOG yerleştirme sonuçlarının ardından öğrenciler 2015-2016 öğretim yılında okuyacakları okulu öğrenecekler. Peki, TEOG yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? 2015 Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yapılan TEOG yerleştirme sonuçlarına http://www.meb.gov.tr, http://oges.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerine tıklayarak ulaşbilirsiniz.

MEB TEOG yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı için tıkla!

http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/oks/2015_TEOG_xzsdgte_hy23dew875/Teog_Frm_2015.asp?iframe=true&width=90%&height=90%

2015 TEOG yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

2015 TEOG yerleştirme sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinde yer alan takvime göre de TEOG sonuçlarının 14 Ağustos tarihinde açıklanacağı belirtilmişti.

"Yerleştirmeye esas nakil tercih başvuruları, 3 dönem halinde yapılacak. Buna göre, ilk nakil başvuruları, 17-21 Ağustos'ta yapılacak ve sonuçları 24 Ağustos'ta açıklanacak. Nakil tercihlerinde 2. dönem başvuruları ise 24-28 Ağustos'ta yapılacak ve sonuçlar 31 Ağustos'ta duyurulacak. 3. dönem yerleştirmeye esas nakil tercih başvuruları da 31 Ağustos-4 Eylül'de yapılacak ve sonuçlar 7 Eylül'de açıklanacak. Öte yandan, il veya ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca il veya ilçe sınırları içerisinde TEOG nakil tercih başvuruları 7-10 Eylül'de alınacak ve sonuçları da 11 Eylül'de ilan edilecek."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN