Meryem Uzerli'nin bölüm başı alacağı ücret belli oldu

Meryem Uzerli'nin bölüm başı alacağı ücret belli oldu

Güzel oyuncu Meryem Uzerli yeni sezonda Atv'de yayınlanan 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde bölüm başı 50 bin lira alacak.

Son olarak 'Gecenin Kraliçesi'nde 'Selin' karakterine hayat veren Meryem Uzerli, yeni sezonda 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Birçok projeyle görüşüp 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da karar kılan 33 yaşındaki oyuncunun, yeni dizisinde bölüm başına 50 bin lira kazanacağı öğrenildi.

Meryem Uzerli, dizide 'Hızır Çakırbeyli'nin (Oktay Kaynarca) sevgilisi rolünü üstlenecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN