Meteoroloji'den 5 ile 'sıcak hava' uyarısı

Meteoroloji'den 5 ile 'sıcak hava' uyarısı

Meteoroloji 5 ile 'sıcak hava' uyarısı yaptı, buna göre Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta artan nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 'sıcaklık çarpması' gibi olumsuzluklara neden olabilir.

Meteoroloji, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat için 'sıcak hava' uyarısı yaptı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, gelecek bir haftalık süreçte bölgenin, Basra Alçak Basınç Merkezi sebebiyle sıcak havanın etkisinde kalacağı tahmin ediliyor.

YARINDAN İTİBAREN SICAKLIKLAR ARTACAK

Bölgede mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarından itibaren gelecek hafta ortasına kadar daha da artacağı ve mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

SICAK ÇARPMASINA DİKKAT!

Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta artan nem ile birlikte hissedilen sıcaklığın yüksek olacağı, bu nedenle vatandaşların sıcak çarpması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN