Metiner: Soylu ile helalleştik

Metiner: Soylu ile helalleştik

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner ile İçişleri Başkanı Süleyman Soylu arasındaki tartışma sonlandı. Dün gece Bakan Soylu’nun kendisini aradığını belirten Metiner, “Yanlış anlaşılma karşılıklı olarak giderildi. Helalleştik” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner arasında bir televizyon programının canlı yayınında başlayan tartışma sonlandı. Metiner, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bakan Soylu’nun dün kendisini telefonla aradığını belirterek, “Yanlış anlaşılma karşılıklı olarak giderildi. Helalleştik. Aynı partinin ve aynı davanın iki neferi olarak birbirimize sadece abi, kardeş muhabbeti yakışır. Biz biriz ve beraberiz. Husumet bekleyenler başka kapıya” dedi.

NE OLMUŞTU?

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında bir televizyon kanalında tartışma yaşanmıştı. Metiner’in İçişleri Bakanlığı’ndaki atamaları eleştirip, “FETÖ ile mücadelede zafiyet yaşanabilir” uyarısına Bakan Soylu canlı yayına bağlanarak sert tepki göstermişti. Soylu ile Metiner’in karşılıklı atışması Twitter üzerinden sürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN