Metro İstanbul'dan 'Yayılarak oturmayınız' animasyonu

Metro İstanbul'dan 'Yayılarak oturmayınız' animasyonu

Metro İstanbul, toplu taşıma araçlarında 'yayılarak oturulmaması gerektiği'ne dair bir animasyon filmi paylaştı. Mesajda "Tüm toplu taşıma araçlarında yayılarak oturmadığınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Metro İstanbul, toplu taşıma araçlarındaki oturma kurallarına ilişkin bir animasyon filmi paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Metro İstanbul sosyal medya hesabından, toplu taşıma araçlarında 'yayılarak oturulmaması gerektiği'ne dair bir animasyon paylaştı. Videonun sonunda, rahatsızlık veren yolcunun 'yayılarak oturmayınız' tabelası taşıdığı görüldü.

Animasyon filmi, "Bu gece ve yarın gece M1A, M1B, M2, M4, M5 ve M6 metro hatlarımızın 24 saat çalıştığını biliyorsunuz. Gece metrosu da dahil olmak üzere tüm toplu taşıma araçlarında yayılarak oturmadığınız için teşekkür ederiz" sözleri ile paylaşıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN