Michel: Geceleri iyi uyuyamıyorum

Michel: Geceleri iyi uyuyamıyorum

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ziyaretlerinde yaşanan koltuk krizine ilişkin konuşan Michel, "O günden beri geceleri iyi uyuyamıyorum" dedi.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretinde yaşanan koltuk krizi kameralara yansımıştı. Bu kriz sadece Türkiye ile kalmamış ve uluslararası arenada da ses getirmişti.

Beştepe'deki koltuk krizinde eleştirilen AB Konseyi Başkanı Charles Michel'den açıklama geldi. Almanya merkezli Handelsblatt gazetesine konuşan AB Konseyi Başkanı, "Mümkün olsa geri dönüp bunu düzeltmek isterdim. O günden beri geceleri iyi uyuyamıyorum çünkü sahneler kafamda tekrar tekrar canlanıyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN