Mike Tyson ringlere geri dönüyor

Mike Tyson ringlere geri dönüyor

Eski dünya boks şampiyonu 54 yaşındaki Mike Tyson, 12 Eylül'de Roy Jones Jr.'la yapacağı maçla ringlere geri dönecek.

Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu 54 yaşındaki Mike Tyson, boks dünyasının en başarılı isimlerinden 51 yaşındaki Roy Jones Jr. ile karşı karşıya geleceği bir gösteri maçı için tekrar ringe çıkacağını açıkladı.

Tyson ve Jones Jr., 12 Eylül'de Carson, California'daki Dignity Health Sports Park'ta 8 rauntluk bir karşılaşmada kozlarını paylaşacak.

Boks yaptığı günlerde kendisine 'Demir Mike' ve 'Dünyadaki En Fena Adam' lakapları verilen Tyson, profesyonel boks kariyerindeki ilk yılında 15 maçın hepsini almış, ayrıca tüm rakiplerini nakavt yoluyla yenmişti. Tyson, 20. yaş gününü kutlamasından 4 ay sonra altın kemeri alarak dünyanın en genç ağır siklet boks şampiyonu olmuştu.

Tyson, kariyeri boyun 50 maç kazandı ve 6 kez kaybetti. Boks efsanesi, son profesyonel karşılaşmasına 2005'te çıktı ve Kevin McBride'a kaybetti.

Tyson, geçen aylarda hazırlık videolarını paylaşarak ringe döneceğinin sinyallerini vermişti.

Eski bir dünya şampiyonu olan 51 yaşındaki Jones Jr da kariyerinde 66 maç kazandı ve 9 kez kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN