Milyoner'de doktorun bilemediği beyin sorusu gündem oldu

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının joker olarak bağlandığı doktor, 'Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?' sorusuna yanlış cevap verdi. Beyin sorusuna yanlış cevap veren doktor, sosyal medyada gündem oldu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün akşamki son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Mehtap isimli yarışmacı, bilemediği bir soruda joker hakkı olarak doktor Ali Çiçek aradı. Doktor Çiçek, "Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır" sorusunu bilemeyince sosyal medyanın diline düştü.

Milyoner'de 'Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?' sorusu için telefonla joker hakkını kullanan yarışmacı beklediği cevabı alamadı.

YANLIŞ CEVAP VERDİ

Doktor Ali Çiçek, 'Omurilik soğanı' yerine 'Omurilik sarımsağı' cevabını verince yarışmacı da elenmiş oldu. 

Mehtap isimli kadın yarışmacı, söz konusu 4. soruda, aile hekimi olan bir doktor arkadaşını aradı. Soruyu defalarca okuyan kadın, doktor arkadaşının “Omurilik sarımsağı” seçeneğini söylemesinden sonra, kendisinin de aklına ilk olarak “Omurilik sarımsağı” seçeneğinin geldiğini ifade ederek, bu şıkkı seçti.

Soruyu yanlış cevaplayan ve "omurilik soğanı"nı bilemeyen doktor, yarışmacı kadının elenmesine neden oldu.

KENAN İMİRZALIOĞLU DA ŞAŞIRDI

Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ise cevaba bir hayli şaşırdı. Doktorun cevabı vermesinden sonra ve yarışmacının şıkkı seçmesinden sonra, "Ali Bey doktordu di mi Mehtap Hanım, hangi bölüm?" diye soran İmirzalıoğlu, daha sonra ise "Acaba Ali Bey’in kafası mı karıştı diye düşünüyorum. Ben Ali Bey’i birazcık kurtarmaya çalıştım da kurtaramadım galiba. Ali Bey’in bu sorunun cevabını bildiğinden eminim, emin olmak istiyorum. Heyecandan karıştırdığını düşünüyorum, düşünmek istiyorum" dedi.

SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLER

-Ayşe Akgündüz (@akgunduz76)

Omurilik soğanını bilemeyen AİLE HEKİMİ Korku dolu yüz VAAH Kİ VAAAAAH #kimmilyonerolmakister

-Nisaa Dört yapraklı yonca (@NisaFirik)

Uzaktan eğitimle tıptan mezun olmuşumdur...bundan sonra omurilik soğanı değil omurilik sarımsağı Usanarak yüzünü kapatan kadınSevinç gözyaşı döken yüz #kimmilyonerolmakister

-Yusuf Uğurlu (@yusufugurlu0)

Cevabı verenin doktor olmasına mı üzüleyim omurilik sarımsağına mı güleyim hahahahs
#kimmilyonerolmakister

-Mervelerdesin (@eesonuc)

Aynen kardeşim omurilik sarımsağı biraz kokusu var ama sağlıklı djjdndndndn #kimmilyonerolmakister

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN