Muharrem İnce'nin Demirtaş'ı ziyaretine izin verildi

Muharrem İnce'nin Demirtaş'ı ziyaretine izin verildi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP'nin 24 Haziran seçimleri için cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cevazevinde ziyaret etmesine izin vereceklerini söyledi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı tutuklu bulunduğu Edirne Kapalı Cezaevi'nde ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı'na yaptığı izin başvurusuna dair açıklama geldi. 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Elbette İnce'nin, Demirtaş'ı ziyaret etmesine izin vereceğiz" dedi.

TÜM ADAYLARA ÇAĞRI

İnce, tüm cumhurbaşkanı adaylarına çağrıda bulunmuş, randevu talep etmişti. İnce'nin talebine ilk olumlu yanıt Saade Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nda gelmişti.

İkili dün akşam Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelmiş, İnce Demirtaş'ı da Çarşamba günü ziyaret etmek istediğini dile getirmişti.

ERDOĞAN'DAN "KABUL EDEBİLİRİM"

İnce, bugün de İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, İnce'yi partisinin genel merkezinde kabul edebileceğinin mesajını vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN