Murat Dalkılıç'tan Merve Boluğur itirafı! 'Aldatma' yorumu olay oldu: Danla Bilic şaştı kaldı!

Murat Dalkılıç'tan Merve Boluğur itirafı! 'Aldatma' yorumu olay oldu: Danla Bilic şaştı kaldı!

Günlerdir sosyal medyada Murat Dalkılıç'ın Danla Bilic'in programında yaptığı açıklamalar konuşuluyor. Peki Murat Dalkılıç açıklamalarıyla ne demek istedi? Tüm detaylar haberimizde.

Danla Bilic Youtube kanalında ağırladığı ünlü isimlerle yemek yapıyor ve sohbet ediyor. Programa katılan Murat Dalkılıç'ın yaptığı açıklamalar ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MURAT DALKILIÇ AÇIKLAMALARI

Danla Bilic'in YouTube kanalında yeni düzenlediği konseptinde ünlü isimler katılım sağlıyor ve beraber yemek yapıyorlar. Bilic'in yeni formatına son olarak katılan isim Murat Dalkılıç oldu. Murat Dalkılıç'ın program esnasında yaptığı açıklamalar sosyal medyada 'Merve Boluğur boşa delirmemiş' yorumlarına sebep oldu. 

Murat Dalkılıç'ın Açıklamaları Sosyal Medyanın Dilinde

Danla Bilic Dalkılıç'a programda bizi neden aldatıyorsunuz sorusu yöneltti. Dalkılıç ise şu şekilde cevap verdi; 'Ben aldatmanın yalan söylemek olduğunu düşünüyorum. Bence dürüst insanlar aldatmış sayılmaz. Çünkü yalan yok. Aldatmak değil. Aldatılmış bir şey yok. Bayağı doğruyu söylüyor.' dedi. Sosyal medyanın gündemine oturan bu açıklamalar binlerce yorum aldı. İnsanlar 'Aldatmayı modernlik olarak göstermeyin' 'Bu tür insanlardan koşarak kaçın' 'Aldatmak övünülecek bir şey değildir' yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN