Murat Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında? İmane Elbani-Murat Yıldırım çiftinden üzücü haber

Murat Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında? İmane Elbani-Murat Yıldırım çiftinden üzücü haber

'Murat Yıldırım hangi dizide oynuyor?' sorusunun yanıtı son günlerde sosyal medyada aratılıyor. Magazin dünyası, Murat Yıldırım-İmane Elbani çiftinden gelen kötü haberle sarsıldı. Geçen yıl anne karnında bebeklerini kaybeden çift, bu yıl 2 aylık bebeklerini doğmadan kaybetme üzüntüsü yaşadı. Yıldırım-Elbani ikilisi moral bulmak adına tatile çıktı. Detaylar haberimizde...

'Murat Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?', 'Murat Yıldırım hangi dizide oynuyor?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Dizi ve film oyuncusu Murat Yıldırım, 2016'da dünyaevine girdiği eşi İmane Elbani ile ikinci bebeklerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Kötü günleri atlatmak isteyen çiftin, bir süreliğine göz önünde bulunmamak için tatile gittiği öğrenildi. İşte detaylar...

İKİNCİ KEZ BEBEKLERİNİ KAYBETTİLER

2016 yılında hayatlarını birleştiren Murat Yıldırım ile İmane Elbani çifti, mutlu birlikteliklerini bir bebekle taçlandırmak istemişlerdi. Doktordan müjdeli haberi alan Yıldırım, eşinin 2 aylık hamile olduğu bilgisini paylaşmıştı.

Bebek müjdesiyle büyük sevinç yaşayan çiftin mutluluğu ne yazık ki kısa sürdü. İmane Elbani'nin 2 aylık bebeğini kaybettiği öğrenildi. Üzücü haber sonrası çift, moral bulmak için tatile gitti.

Yıldırım-Elbani ikilisi, Ağustos 2019'da bebeklerini yine anne karnında kaybetmişlerdi. Bu nedenle nazardan da korkan ünlü çift, mutluluklarını yalnızca çevresiyle paylaşmıştı.

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

13 Nisan 1979 tarihinde Konya'da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden mezun olmuştur. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na katılmış ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynamıştır.

Televizyonda ilk oyunculuk deneyimini 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşayan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlenmiş fakat bu evlilik 4 yıl sonra sonlanmıştır. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da ikinci evliliğini yapmıştır.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı yarışma programını sunan Murat Yıldırım, daha sonra koltuğunu Kenan İmirzalıoğlu'na bırakarak Show TV'de yayınlanan Ramo dizisiyle setlere geri dönmüştür.

MURAT YILDIRIM INSTAGRAM

1.82 metre boyunda, 72 kilo ve koç burcu olan Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @mrtyldrm kullanıcı adıyla yer almaktadır.

MURAT YILDIRIM KAÇ YAŞINDA?

1979 doğumlu olan ünlü oyuncu, 2020 yılı itibariyle 41 yaşındadır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2019 – Ramo (TV Dizisi)
2017 – İlk Öpücük (Hakan) (Sinema Filmi)
2017 – Ayla (Üsteğmen Mesut) (Sinema Filmi)
2016 – Sonsuz Aşk (Can) (Sinema Filmi)
2016 – Kocan Kadar Konuş: Diriliş (Sinan) (Sinema Filmi)
2015 – Kocan Kadar Konuş (Sinan) (Sinema Filmi)
2015 – Gecenin Kraliçesi (Kartal) (TV Dizisi)
2015 – Ahirim Sensin (Kartal) (TV Dizisi)
2014 – Kırımlı (Sinema Filmi)
2012 – Suskunlar (Ecevit) (TV Dizisi)
2012 – Bağ Bozumu (Kendisi) (Sinema Filmi)
2010-2011 – Aşk ve Ceza (Savaş) (TV Dizisi)
2009 – Ey Aşk Neredesin? (Çetin) (TV Dizisi)
2008 – Güz Sancısı (Behçet) (Sinema Filmi)
2007-2008 – Asi (Demir) (TV Dizisi)
2006 – Fırtına (Ali) (TV Dizisi)
2006 – Araf (Cenk) (Sinema Filmi)
2005 – Organize İşler (Tabutçu) (Sinema Filmi)
2004 – Büyük Yalan (Okan) (TV Dizisi)
2004 – Bütün Çocuklarım (Mesut) (TV Dizisi)
2003 – Ölümsüz Aşk (Sedat) (TV Dizisi)
2003 – Patron Kim? (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2003 – Hayat Bilgisi (Yardımcı Oyuncu) (TV Dizisi)
1999-2003 – Ayrılsak da Beraberiz (TV Dizisi)

RAMO YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Medya kulislerinde konuşulan iddialara göre Ramo dizisi, 12. bölümüyle 8 Eylül 2020 Salı günü 2. sezonuyla yeniden diziseverlerle buluşacak.

İMANE ELBANİ KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN