Murat Yıldırım ve eşi Imane Elbani'den üzen haber

Murat Yıldırım ve eşi Imane Elbani'den üzen haber

Oyuncu Murat Yıldırım ve Imane Elbani'den iki ay önce müjdeli haber gelmişti, sevinçleri yarım kaldı.

4 sene önce hayatlarını birleştiren Murat Yıldırım ve Imane Elbani, mutlu birlikteliklerini bir bebekle taçlandırmak istemişlerdi. İkili, 2 ay önce müjdeli haberi almıştı. Murat Yıldırım'ın Faslı eşinin 2 aylık hamile olduğu öğrenilmişti.

Murat Yıldırım ve Imane Elbani, bebek müjdesiyle büyük sevinç yaşamıştı. Ancak ne yazık ki bu mutluluk kısa sürdü. Iman Elbani’nin hamileliği sona erdi. Yıldırım, eşini moral bulması için tatile çıkardı.

Öte yandan ikili, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kötü zamanlar yaşamış, bebeklerini anne karnında kaybetmişlerdi. Bu sebeple nazardan da korkan ünlü çift, mutluluklarını yalnızca çevresiyle paylaşmıştı.

Murat Yıldırım'ın eşi Imane Elbani kimdir?

Aslen Faslı olan Imane Elbani 2008 yılında Fas’ta güzellik yarışmasına katılmış ve yarışmada güzellik kraliçesi seçilmiştir.

Daha sonra katıldığı Miss Arab World yarışmasına da katılmış olan İmane Elbani, Londra’da eğitim aldı. Faslı oyuncu ve model İmane Elbani birçok dizi ve reklamda oynadı.

Murat Yıldırım kimdir?

Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden mezundur.

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı.

Televizyonda ilk oyunculuk deneyimini 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşayan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı.

Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da ikinci evliliğini yaptı.

Atv ekranlarında yayınlanan ''Kim Milyoner Olmak İster?'' adlı yarışma programını sundu.

Son olarak Show TV ekranlarında yayımlanan Ramo adlı dizide rol almaktadır.

Murat Yıldırım, 1.82 metre boyunda, 72 kilo ve Koç burcudur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN