Murat Yıldırım'ın eşi kim? İmane Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında? İman Elbani'nin kökeni ne?

Murat Yıldırım'ın eşi kim? İmane Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında? İman Elbani'nin kökeni ne?

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın eşi İmane Elbani'den kötü haber geldi. 2 ay önce bebek sahibi olacaklarını duyuran çiftin bebeklerini kaybettikleri öğrenildi. Üzücü haber sonrası sosyal medya kullanıcıları 'İmane Elbani'nin hayat hikayesi'ni merak ederken, çiftin dinlenmek amacıyla tatile çıktıkları öğrenildi. Detaylar haberimizde...

'İmane Elbani'nin kökeni ne?', 'Murat Yıldırım'ın eşi kim?', 'İmane Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. 2016 yılında dünyaevine giren Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, 2 aylık bebeklerini kaybetti. Üzen haber sonrası çiftin hayranları, sosyal medyadan başsağlığı mesajları paylaştı. İkili, geçen yıl da bebeklerini aynı şekilde yitirmişti. İşte detaylar...

YILDIRIM-ELBANİ ÇİFTİNDEN KÖTÜ HABER

2016 yılında hayatlarını birleştiren Murat Yıldırım ile İmane Elbani çifti, mutlu birlikteliklerini bir bebekle taçlandırmak istemişlerdi. Doktordan müjdeli haberi alan Yıldırım, eşinin 2 aylık hamile olduğu bilgisini paylaşmıştı.

Bebek müjdesiyle büyük sevinç yaşayan çiftin mutluluğu ne yazık ki kısa sürdü. İmane Elbani'nin 2 aylık bebeğini kaybettiği öğrenildi. Üzücü haber sonrası çift, moral bulmak için tatile gitti.

Yıldırım-Elbani ikilisi, Ağustos 2019'da bebeklerini yine anne karnında kaybetmişlerdi. Bu nedenle nazardan da korkan ünlü çift, mutluluklarını yalnızca çevresiyle paylaşmıştı.

İMANE ELBANİ KİMDİR?

Faslı olan İmane Elbani, 2008 yılında Fas'ta güzellik yarışmasına katılmış ve yarışmada güzellik kraliçesi seçilmiştir.

Miss Arab World yarışmasına da katılan İmane Elbani, Londra'da eğitim almıştır. Faslı oyuncu ve model, birçok dizi ve reklamda oynamıştır.

İmane Elbani, 2018 yılında Arap dünyasının en güzel 50 kadını arasında yer almışır.

Murat Yıldırım ve İmane Elbani çifti 2016'da görkemli bir düğünle evlenmiştir.

İmane Elbani, Murat Yıldırım ile Mısır'da tanıştığını söylemiştir.

İMANE ELBANİ KAÇ YAŞINDA?

Murat Yıldırım'ın eşinin doğum tarihiyle ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat İmane Elbani'nin 1992 doğumlu olduğu ve 2020 yılı itibariyle 28 yaşında olduğu tahmin edilmektedir.

İMANE ELBANİ INSTAGRAM

Faslı oyuncu ve model, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @iman_elbani kullanıcı adıyla yer almaktadır.

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN