Muslera ne zaman dönecek? Muslera’nın sağlık durumu

Muslera ne zaman dönecek? Muslera’nın sağlık durumu

Sakatlığından gelecek planlarına kadar birçok konuda konuşan Fernando Muslera, Galatasaray’da futbolu bırakmak istediğini söyledi. Galatasaray’ın yaşayan efsanelerinden olan deneyimli kaleci, ‘Muslera ne zaman dönecek?’ sorusuna da yanıt verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 2019-2020 sezonunun 27. haftasında Çakur Rizespor ile deplasmanda oynadıkları maçta sakatlanarak oyundan çıkan ve ameliyat olan Fernando Muslera, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Peki Muslera ne zaman dönecek? İşte detaylar…

FERNANDO MUSLERA NE ZAMAN DÖNECEK?

Aynı sakatlığı yaşayan diğer oyunculara bakıldığında en az 6 aylık bir zaman içinde iyileştiklerini anımsatan Fernando Muslera, geri dönüş için kesin bir süre vermenin zor olduğuna işaret ederek, tedavisi ve antrenmanlarını devam ettirmek için burada, kulüpte kalmak istediğini söyledi.

Sahalara geri dönüş öncesi takım arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirdiğini vurgulayan Fernando Muslera, ‘Gerçek şu ki; çok fazla bir acı hissetmedim, o anları nasıl geçireceğimi bilemedim. Sakatlandığımda neler olduğunun farkındaydım. Ancak çok fazla acı hissetmedim, ama ardından biraz süre geçince bir kırık oluştuğunun farkına vardım.’ dedi.

Sakatlığının ardından gelen mesajların kendisini çok mutlu ettiğini paylaşan Muslera, yalnızca Galatasaray'ın değil, çok sayıdaki diğer takım taraftarlarının da hem kaleciliğine hem de kişiliğine hayranlığını bilmenin güzel bir şey olduğunu belirtti.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

‘TÜRKİYE’DE YAŞADIĞIMIZ İÇİN GURUR DUYUYORUZ’

Türkiye’deki halkın kendisini sevdiğini, bundan dolayı da Türkiye’ye olan sevgisinin daha çok arttığını ifade eden Muslera, kendisi ve ailesinin çok güzel mesajlar aldığını kaydederek, bundan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu bildirdi. Muslera, ’Türkiye’de yaşadığımız için gurur duyuyoruz.’ açıklamasında bulundu.

Uruguay’ın doğduğu ülke olduğunu ancak Türkiye’nin de çok sevdiği bir ülke olduğunu kaydeden Muslera, burayla özdeşleştiğini söyleyerek, kariyerini Galatasaray’da noktalamak istediğini açıkladı.

muslera-ne-zaman-donecek-musleranin-saglik-durumuu.jpeg

‘ARDA TURAN, GALATASARAY’IN EFSANESİ’

Arda Turan’ın Galatasaray'ın bir evladı ve efsanesi olduğunu anımsatan Fernando Muslera, Arda’nın Galatasaray'da saha içi ve saha dışında önemli katkılar sağlayacağına dikkati çekerek, evine döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN