Mustafa Mert Topal kimdir, kaç yaşında, nereli? Apple reklamında oynayacağı iddiası yalan çıktı

Mustafa Mert Topal kimdir, kaç yaşında, nereli? Apple reklamında oynayacağı iddiası yalan çıktı

Trabzonspor altyapı oyuncusu Mustafa Mert Topal'ın Apple şirketinin reklamlarında oynayacağı iddialarının doğru olmadığı ortaya çıktı. ABD'li teknoloji devine bağlı kaynaklar, Apple'ın yeni reklamları için yeni yüzler aradığı haberlerinin doğru olmadığını aktardı. İşte, Mustafa Mert Topal biyografisi...

Trabzon'da lise 11. sınıf öğrencisi Mustafa Mert Topal'ın dünyaca ünlü Apple firmasının yeni reklam yüzü olduğu haberleri, kamuoyunda yankı uyandırmıştı. Apple'ın internetten aldığı başvuru sonucu seçilen Mustafa Mert Topal'ın reklam çekimleri için 20 Nisan 2021'de ABD'ye gideceği ve 4 ay orada kalacağı bilgisine yer verilmişti.

itflsjft-kke7qn6odtk4w.jpg

17 yaşındaki lise öğrencisi, konuyla ilgili şunları söylemişti: "Arkadaşlarım manken olma konusunda sürekli bir yerlere başvurmam gerektiğini söylüyordu. Bir gün yine böyle bir sohbetin ardından Apple'ın yeni reklam filmi için böyle bir ilan açtığını gördüm. 'Neden olmasın' dedim kendi kendime. Antrenmandan eve gelmiştim. Bir anda aklıma başvuru yapmak geldi. İnternet üzerinden başvurumu yaptım. Bir süre sonra bana geri dönüş yaptılar, onayladıklarını söylediler. Beni birkaç mülakata soktular. Mülakatlarda olumlu sonuçlanınca aileme söylemeye karar verdim. Ailem de benimle çok gurur duyduklarını, mutlu olduklarını söylediler. Bende gerçekten mutlu oldum. Bu tarif edilemez bir duygu. Ayın 20'sinde oraya gideceğimi söylediler. Apple büyük bir şirket olduğu için milyonlarca kişinin başvurduğunu tahmin edebiliyoruz. Kazandığım ücretle birlikte ben ve 3 kardeşimin eğitimine harcayıp babamla birlikte yatırım yapacağız" dedi.

APPLE'IN YENİ REKLAM YÜZÜ OLDUĞU HABERLERİ YALANLANDI

"Apple'ın yeni reklam yüzünü Trabzon'da bulduğu' iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Birçok internet sitesinin paylaştığı bilgi, şirkete yakın güvenilir bir kaynak tarafından yalanlandı. Marketing Türkiye'ye açıklama yapan kaynak kişi, "Apple'ın yeni yüzler aradığı haberinin ve Trabzon'daki bahsi geçen şahısın markanın yeni reklam yüzü olduğu bilgisinin yanlış olduğunu bu konuda bilgileri olmadığını" belirtti.

xxserwmhykkkrryvk04slq.jpg

MUSTAFA MERT TOPAL'IN HAYAT HİKAYESİ

14 Eylül 2004 tarihinde Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde dünyaya geldi.

İlköğretimi memleketinde tamamladı. Lise eğitimini de burada sürdürüyor.

Mustafa Mert Topal, 2013 yılında Trabzonspor altyapısında futbol oynamaya başladı. 2016 yılında lisanslı futbolcu oldu.

Verdiği röportajda manken olmak istediğini dile getiren Mustafa Mert Topal, Apple'ın yeni reklamları için internetten açtığı ilana başvuru yaptı. Başvurusunun olumlu sonuçlandığını söyleyerek, ABD'nin California eyaletinde yer alan Apple Park Visitor Center'da reklam çekimlerine katılacağı bilgisini yerel medyayla paylaştı.

Apple'ın yeni reklam yüzü olduğu haberleri kamuoyunda gündem olunca, ABD'li firmadan yapılan açıklamada böyle bir ilanın ve Mustafa Mert Topal'ın seçildiği iddialarının doğru olmadığı belirtildi.

Mustafa Mert Topal, reklamdan kazandığı parayla kendisinin ve 3 kardeşinin eğitimim için harcamak istediğini dile getirdi.

2004 doğumlu olan Mustafa Mert Topal, 2021 yılı itibarıyla 17 yaşındadır ve bekardır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @mustafamerttopal1, Twitter'da @Mustafatpl0561, Facebook'ta @mustafamerttopal kullanıcı adıyla yer almaktadır.

biyw-jhxxuy8nk8bmuoqeq.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN