Mutlu Ol Yeter 7. bölümüyle ekrana veda ediyor

Mutlu Ol Yeter 7. bölümüyle ekrana veda ediyor

Ali Atay, Aslı Enver ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı 'Mutlu Ol Yeter' dizisinin ömrü uzun sürmedi. Dizi, 7. bölümü ile ekranlara veda ediyor.

6 haftadır yayınlanan Mutlu Ol Yeter dizisinden kötü haber geldi. Başrollerini Ali Atay, Aslı Enver, Ertan Saban, Öner Erkan’ın paylaştığı dizi, reyting savaşında yenik düştü.12 Nisan'dan itibaren yayında olan dizi, ilk bölümünden itibaren reytinglerde kötü sonuç alınca, kanal yönetiminden dizinin erken bitmesine yönelik karar çıktı. Buna göre dizi, 7. bölümü ile ekrana veda edecek.

Dizinin yapımcılığını NTC Medya, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu, senaryosunu ise Ali Demirel, Barış Erdoğan, Volkan Sümbül, karikatürist Yiğit Özgür üstleniyordu.

Leyla ve Mecnun ekolü neden düşüşte?

Leyla ve Mecnun dizisinin göz dolduran başarısının ardından çekilen diziler, bir bir yayından kalkıyor. 'Leyla ve Mecnun'dan sonra yayınlanan 'Ben de Özledim' ve 'Beş Kardeş' dizileri de, reyting savaşlarında yenik düşerek yayından kaldırılmıştı. Öte yandan aynı kaderi Aslı Enver de paylaştı. 'Kavak Yelleri' ve 'Suskunlar' dizileriyle hayran kitlesini katlayan Aslı Enver, rol aldığı son iki dizi olan 'Bana Artık Hicran De' ve 'Kayıp'ta izleyicilerine erken veda etmek zorunda kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN