Necdet Gökçınar rakibi İmamoğlu'nu tebrik etti

Necdet Gökçınar rakibi İmamoğlu'nu tebrik etti

Saadet Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, rakibi İmamoğlu'nu tebrik etti. Bir video yayınlayan Gökçınar "Sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan sayın Ekrem İmamoğlu'na yapacağı tüm hayırlı işlerde başarılar diliyorum" dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, seçim sonuçlarını bir video mesaj ile değerlendirdi.

Gökçınar, mesajında önce parti teşkilatına seslendi, "Çok önemli bir seçimi geride bıraktık. Büyük bir olgunluk ve katılımla bu seçimi gerçekleştirdiniz. Bu yüzden hepinize en kalbi şükran ve teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi ve İmamoğlu'na başarılar diledi.

Gökçınar "Sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan sayın Ekrem İmamoğlu'na yapacağı tüm hayırlı işlerde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN