Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde tepki çeken uygulama: Ramazan'da öğle yemekleri verilmeyecek

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde tepki çeken uygulama: Ramazan'da öğle yemekleri verilmeyecek

Ramazan'a birkaç gün kala Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde, tepki çeken bir uygulanmanın hayata geçirileceği ortaya çıktı. Üniversitenin Ramazan ayı boyunca öğle yemeği vermeyeceği duyuruldu. Öte yandan talep gelmesi halinde ise iftar yemeği hazırlayacağı bildirildi.

Ramazan'a birkaç gün kala Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde, tepki çeken bir gelişme yaşandı. Üniversitedeki yemekhanelere yazılar asılarak, Ramazan ayında öğle yemekleri verilmeyeceği, öğrencilerin talebi olursa iftar yemeği hazırlanabileceği belirtildi.

OdaTV'nin haberine göre, üniversite yetkilileri, Ramazan ayında üniversitede öğle yemeklerinin verilmeyeceğini doğruladı.

19-05/02/1038926915.jpgNecmettin Erbakan Üniversitesi'nde, Ramazan boyunca öğle yemeklerinin verilmeyeceği belirtildi.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde öğrencilere, personele ve akademik kadroya yemekler, üniversite bünyesinde kurulan mutfaklarda yapılarak veriliyor.

Habere göre yetkililer, geçen yıl Ramazan ayında 50'den az kişi öğle yemeği talebinde bulunduğu için bu yıl üniversite yönetiminin yemek çıkarmadığını söyledi. Buna karşın, geçen yıl üniversitedeki iftar yemeği talebinin 50'yi geçtiği ifade edildi.

Ancak tüm yemekhanelere Ramazan ayında öğl  yemeği verilmeyeceği şeklindeki yazılar asılması sonrasında, öğrencilerin nasıl yemek talebinde bulunacağı sorusuna ise yanıt alınamadığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN